Totul despre marci

Cabinet de proprietate intelectuala

Cere oferta
+40 726 282 708
OFERTA PERSONALIZATA TE SUNAM NOI
ADRESA:Bd. Unirii, Sector 3, Bucuresti
TELEFON: (+4) 0726 282 708 | EMAIL: office@totuldespremarci.ro
Totuldespremarci.ro
Inregistrare marci
De ce trebuie inregistrata o marca?
Intr-o lume guvernata de piata si de concurenta este important sa-ti protejezi numele, indiferent daca vorbim de numele unui produs, al unui serviciu sau al unei firme
Ce pot inregistra ca marca ?
Aparent, posibilitatea de alegere a marcilor este nelimitata insa, in realitate, alegerea sau crearea unei marci nu este o problema usoara.
Ce este o marca?
Le vedem, le auzim, le atingem, le mirosim. Sunt prezente peste tot in viata noastra, pe strada, in propria casa, in supermarketuri, in restaurante.
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Despre Noi

Bine ati venit!

Suntem un cabinet cu peste 17 ani de experienta in domeniul juridic si al proprietatii intelectuale, si va putem ajuta in vederea protejarii imaginii/denumirii
companiei si a produselor acesteia.

Suntem autorizati sa asistam si sa reprezentam la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci din Romania (OSIM), la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuala (EUIPO), la Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale (WIPO), persoane fizice si juridice, din Romania sau strainatate, in vederea inregistrarii marcilor, desenelor si modelelor industriale, precum si in apararea drepturilor ce decurg din aceste inregistrari.

               

          


De ce noi?

Echipa noastra este formata din consilieri si avocati specializati in domeniul proprietatii intelectuale.
Filosofia noastra este sa oferim servicii cu buna credinta, profesionalism si rigurozitate, straduindu ne sa gasim cele mai bune solutii pentru clientii nostri.
Abordarea si atitudinea fata de clienti ii ajuta pe acestia sa inteleaga importanta si procedura inregistrarii marcilor, implicatiile juridice si practice ale inregistrarii marcilor, reducand astfel costurile si timpul necesar pentru inregistrarea marcii.

Pentru ca in final, succesul clientului este si succesul nostru.


CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Servicii inregistrare marci

Desfasurandu-ne activitatea la nivel national, European si International si cu o experienta de peste 15 ani in domeniul juridic si al proprietatii intelectuale, va putem ajuta la inregistrarea marcilor, brevetarea inventiilor, precum si la inregistrarea programelor pe calculator.


CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Contacteaza-ne

Am ajutat la inregistrarea a peste 2000 de marci pentru clientii nostri din Romania, Uniunea Europeana si la nivel international.

  Suna Mesaj
  x

  Oferta personalizata

  Lasati-ne un mesaj mai jos, iar noi vom reveni catre dumneavoastra in 24 de ore.

   x

   Te sunam noi!

   Lasati-ne un mesaj mai jos, iar noi vom reveni catre dumneavoastra in 24 de ore.