Totul despre marci

Cabinet de proprietate intelectuala

Cere oferta
+40 726 282 708
OFERTA PERSONALIZATA TE SUNAM NOI
ADRESA:Bd. Unirii, Sector 3, Bucuresti
TELEFON: (+4) 0726 282 708 | EMAIL: office@totuldespremarci.ro
Totuldespremarci.ro
Inregistrare marci
De ce trebuie inregistrata o marca?
Intr-o lume guvernata de piata si de concurenta este important sa-ti protejezi numele, indiferent daca vorbim de numele unui produs, al unui serviciu sau al unei firme
Ce pot inregistra ca marca ?
Aparent, posibilitatea de alegere a marcilor este nelimitata insa, in realitate, alegerea sau crearea unei marci nu este o problema usoara.
Ce este o marca?
Le vedem, le auzim, le atingem, le mirosim. Sunt prezente peste tot in viata noastra, pe strada, in propria casa, in supermarketuri, in restaurante.
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Clasificarea Nisa

Clasificarea Nisa a produselor si serviciilor (editia a 9-a)

page1image3395705776

Clasificarea Nisa a produselor si serviciilor (editia a 9-a) – rezumatul

Clasa Produse si Servicii

1  Produse chimice destinate industriei, stiintelor, fotografiei, agriculturii , horticulturii si silviculturii; rasini artificiale in stare bruta, materiale plastice in stare bruta; ingrasaminte pentru pamant; compozitii extinctoare; preparate pentru calire si sudura metalelor; produse chimice destinate conservarii alimentelor; materiale tanante; adezivi (materiale de lipit) destinati/e industriei.

2  Vopsele, firnisuri, lacuri; substante de protectie contra ruginii si contra deteriorarii lemnului; materiale colorante; mordanti; rasini naturale in stare bruta; metale sub forma de foite si sub forma de pudra pentru pictori, decoratori, tipografi si artisti.

3  Preparate pentru albit si alte substante pentru spalat; preparate pentru curatare, lustruire, degresare si slefuire; sapunuri; parfumerie, uleiuri esentiale, cosmetice, lotiuni pentru par; produse pentru ingrijirea dintilor.

4  Uleiuri si grasimi industriale; lubrifianti; produse pentru absorbtia, umezirea si compactarea pulberilor; combustibili (inclusiv benzina pentru motoare) si substante pentru iluminat; lumanari si fitile pentru iluminat.

5  Produse farmaceutice si veterinare; produse igienice pentru medicina; substante dietetice de uz medical, alimente pentru sugari; plasturi si materiale pentru pansamente; materiale pentru plombarea dintilor si pentru mulaje dentare; dezinfectante; produse pentru distrugerea animalelor daunatoare; fungicide, ierbicide.

6  Metale comune si aliajele lor; materiale de constructie metalice; constructii transportabile metalice; materiale metalice pentru caile ferate; cabluri si fire metalice neelectrice; produse de lacatuserie si feronerie metalica; tuburi metalice; case de bani; produse metalice necuprinse in alte clase; minereuri.

7  Masini si masini unelte; motoare (cu exceptia motoarelor pentru vehiculele terestre); cuplaje si organe de transmisie (cu exceptia celor pentru vehiculele terestre); instrumente agricole altele decit cele actionate manual; incubatoare pentru oua.

8  Scule si instrumente de mana actionate manual; cutite, furculite si linguri; arme albe; aparate de ras.

9  Aparate si instrumente stiintifice, nautice, geodezice, fotografice, cinematografice, optice, de cintarire, de masurare, de semnalizare, de control (verificare), de siguranta (salvare) si didactice; aparate si instrumente pentru conducerea, distribuirea, transformarea, acumularea, reglarea sau comanda curentului electric; aparate pentru inregistrarea, transmiterea, reproducerea sunetului sau imaginilor; suporti de inregistrare magnetici, discuri acustice; distribuitoare automate si mecanisme pentru aparate cu preplata; case inregistratoare, masini de calculat, echipamente pentru tratarea informatiei si calculatoare; extinctoare.

10  Aparate si instrumente chirurgicale, medicale, dentare si veterinare, membre, ochi si dinti artificiali; articole ortopedice; material de sutura.

11  Aparate de iluminat, de incalzit, de producere a vaporilor, de coacere, de refrigerare, de uscare, de ventilare, de distribuire a apei si instalatii sanitare.

12  Vehicule; aparate de locomotie terestra, aeriana sau navala.Avenida de Europa, 4 • E – 03008 Alicante • Spain
Tel. +34 96 513 9100, direct +34 96 513 9177 • Fax +34 96 513 9139 Internet: http://www.oami.europa.eu

13 Arme de foc; munitii si proiectile; explozivi; focuri de artificii.

14  Metale pretioase si aliajele lor si produse din aceste materiale sau placate cu acestea, necuprinse in alte clase; giuvaergerie, bijuterii, pietre pretioase; ceasornicarie si instrumente pentru masurarea timpului.

15  Instrumente muzicale.

16  Hartie, carton si produse din aceste materiale, necuprinse in alte clase; produse de imprimerie; articole pentru legatorie; fotografii; papetarie; adezivi (materiale colante) pentru papetarie sau menaj; materiale pentru artisti; pensule; masini de scris si articole de birou (cu exceptia mobilelor); materiale de instruire sau invatamint (cu exceptia aparatelor); materiale plastice pentru ambalaj (necuprinse in alte clase); caractere tipografice; clisee.

17  Cauciuc, gutaperca, guma, azbest, mica si produse din aceste materiale necuprinse in alte clase; produse din materiale plastice semiprelucrate; materiale de calafatuire, etansare si izolare; conducte flexibile nemetalice.

18  Piele si imitatii din piele, produse din aceste materiale necuprinse in alte clase; piei de animale; geamantane si valize; umbrele, umbrele de soare, bastoane; bice si articole de selarie.

19  Materiale de constructie nemetalice; conducte rigide nemetalice pentru constructie; asfalt, smoala si bitum; constructii transportabile nemetalice; monumente nemetalice.

20  Mobile, oglinzi, rame; produse (necuprinse in alte clase) din lemn, pluta, trestie, stuf, rachita, corn, os, fildes, fanoane de balena, solz, ambra, sidef, spuma de mare, inlocuitori ai tuturor acestor materiale sau din materiale plastice.

21  Ustensile si recipienti pentru menaj sau bucatarie; piepteni si bureti; perii (cu exceptia pensulelor); material pentru perii; material pentru curatare; bureti metalici; sticla bruta sau semiprelucrata (cu exceptia sticlei de constructie); sticlarie, portelan si faianta necuprinse in alte clase.

22  Fringhii, sfori, plase, corturi, prelate, vele, saci (necuprinse in alte clase); materiale de umplutura (cu exceptia cauciucului sau materialelor plastice); materiale textile fibroase brute.

23  Fire de uz textil.

24  Tesaturi si produse textile, necuprinse in alte clase; cuverturi de pat si de masa.

25  Imbracaminte, incaltaminte, articole care servesc la acoperirea capului.

26  Dantele si broderii, panglici si sireturi; nasturi, capse si copci, ace si ace cu gamalie; flori artificiale.

27  Covoare, presuri, rogojini, linoleum si alte produse pentru acoperirea podelelor; tapete murale, nu din materiale textile.

28  Jocuri, jucarii; articole de gimnastica si de sport necuprinse in alte clase; decoratiuni ( ornamente ) pentru pomul de Craciun.

29  Carne, peste, pasari si vinat; extracte din carne; fructe si legume conservate, congelate, uscate si fierte; jeleuri, dulceturi, compoturi; oua, lapte si produse lactate; uleiuri si grasimi comestibile.

30  Cafea, ceai, cacao, zahar, orez, tapioca, sago, inlocuitori de cafea; faina si preparate facute din cereale, piine, produse de patiserie si cofetarie, inghetata comestibila; miere, sirop de melasa; drojdie, praf de copt; sare, mustar; otet, sosuri (condimente); mirodenii; gheata.

31  Produse agricole, horticole, forestiere si cereale, necuprinse in alte clase; animale vii; fructe si legume proaspete; seminte, plante si flori naturale; alimente pentru animale; malt.

32  Bere; ape minerale si gazoase si alte bauturi nealcoolice; bauturi din fructe si sucuri de fructe; siropuri si alte preparate pentru fabricarea bauturilor.

33  Bauturi alcoolice (cu exceptia berii).

34  Tutun; articole pentru fumatori; chibrite.

35  Publicitate; gestiunea afacerilor comerciale; administratie comerciala; lucrari de birou.

36  Asigurari; afaceri financiare; afaceri monetare; afaceri imobiliare.

37  Constructii; reparatii; servicii de instalatii.

38  Telecomunicatii.

39  Transport; ambalarea si depozitarea marfurilor; organizarea de calatorii.

40  Tratament de materiale.

41  Educatie; instruire; divertisment; activitati sportive si culturale.

42  Servicii stiintifice si tehnologice, precum si servicii de cercetare si de creatie, referitoare la acestea; servicii de analiza si cercetare industriala; crearea si dezvoltarea calculatoarelor si a programelor de calculator.

43  Servicii de alimentatie publica; servicii de cazare temporara.

44  Servicii medicale; servicii veterinare; servicii de igiena si de ingrijire a frumusetii pentru oameni sau animale; servicii de agricultura, horticultura si de silvicultura.

45  Servicii juridice; servicii de siguranta pentru protejarea bunurilor si indivizilor; servicii personale si sociale oferite de catre terti destinate sa satisfaca nevoile indivizilor.


CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Servicii inregistrare marci

Desfasurandu-ne activitatea la nivel national, European si International si cu o experienta de peste 15 ani in domeniul juridic si al proprietatii intelectuale, va putem ajuta la inregistrarea marcilor, brevetarea inventiilor, precum si la inregistrarea programelor pe calculator.


CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Contacteaza-ne

Am ajutat la inregistrarea a peste 2000 de marci pentru clientii nostri din Romania, Uniunea Europeana si la nivel international.

  Suna Mesaj
  x

  Oferta personalizata

  Lasati-ne un mesaj mai jos, iar noi vom reveni catre dumneavoastra in 24 de ore.

   x

   Te sunam noi!

   Lasati-ne un mesaj mai jos, iar noi vom reveni catre dumneavoastra in 24 de ore.