Totul despre marci

Cabinet de proprietate intelectuala

Cere oferta
+40 726 282 708
OFERTA PERSONALIZATA TE SUNAM NOI
ADRESA:Bd. Unirii, Sector 3, Bucuresti
TELEFON: (+4) 0726 282 708 | EMAIL: office@totuldespremarci.ro
Totuldespremarci.ro
Inregistrare marci
De ce trebuie inregistrata o marca?
Intr-o lume guvernata de piata si de concurenta este important sa-ti protejezi numele, indiferent daca vorbim de numele unui produs, al unui serviciu sau al unei firme
Ce pot inregistra ca marca ?
Aparent, posibilitatea de alegere a marcilor este nelimitata insa, in realitate, alegerea sau crearea unei marci nu este o problema usoara.
Ce este o marca?
Le vedem, le auzim, le atingem, le mirosim. Sunt prezente peste tot in viata noastra, pe strada, in propria casa, in supermarketuri, in restaurante.
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Inregistrare marci internationale

Exista trei modalitati de a obtine inregistrarea marcilor in alte tari, in functie de numarul acestor tari si apartenenta lor la diverse tratate.

Marcile inregistrate la Osim nu sunt protejate decat pe teritoriul Romaniei. Protectia intr-un alt stat presupune indeplinirea formalitatilor prevazute de legislatia statului respectiv si a conventiilor si tratatelor la care aceasta este parte.

Exista trei modalitati de a obtine inregistrarea marcilor in alte tari, in functie de numarul acestor tari si apartenenta lor la diverse tratate internationale:

 • calea nationala, prin depunerea cererilor de inregistrare marca la Oficiile nationale de proprietate industriala din tarile respective;
 • calea regionala, prin depunerea cererilor de inregistrare marca la Oficiul regional competent( Oficiul de Armonizare a Pietei Interne al Uniunii Europene, Oficiul de Marci Benelux, Organizatia Africana de Proprietate Intelectuala)
 • calea internationala, prin depunerera cererilor de inregistrare marca prin Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale(OMPI), care administreaza in acest domeniu, urmatoarele tratate:

 

 • Conventia de la Paris
 • Aranjamentul de la Madrid
 • Protocolul referitor la Aranjamentul de la Madrid

CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Servicii inregistrare marci

Desfasurandu-ne activitatea la nivel national, European si International si cu o experienta de peste 15 ani in domeniul juridic si al proprietatii intelectuale, va putem ajuta la inregistrarea marcilor, brevetarea inventiilor, precum si la inregistrarea programelor pe calculator.


CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Contacteaza-ne

Am ajutat la inregistrarea a peste 2000 de marci pentru clientii nostri din Romania, Uniunea Europeana si la nivel international.

  Suna Mesaj
  x

  Oferta personalizata

  Lasati-ne un mesaj mai jos, iar noi vom reveni catre dumneavoastra in 24 de ore.

   x

   Te sunam noi!

   Lasati-ne un mesaj mai jos, iar noi vom reveni catre dumneavoastra in 24 de ore.