Totul despre marci

Cabinet de proprietate intelectuala

Cere oferta
+40 726 282 708
OFERTA PERSONALIZATA TE SUNAM NOI
ADRESA:Bd. Unirii, Sector 3, Bucuresti
TELEFON: (+4) 0726 282 708 | EMAIL: office@totuldespremarci.ro
Totuldespremarci.ro
Inregistrare marci
De ce trebuie inregistrata o marca?
Intr-o lume guvernata de piata si de concurenta este important sa-ti protejezi numele, indiferent daca vorbim de numele unui produs, al unui serviciu sau al unei firme
Ce pot inregistra ca marca ?
Aparent, posibilitatea de alegere a marcilor este nelimitata insa, in realitate, alegerea sau crearea unei marci nu este o problema usoara.
Ce este o marca?
Le vedem, le auzim, le atingem, le mirosim. Sunt prezente peste tot in viata noastra, pe strada, in propria casa, in supermarketuri, in restaurante.
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Cesiuni si licente de marca

Drepturile asupra marcii pot fi transmise prin cesiune sau licenta oricand in perioada. Detalii despre cesiunea si licenta unei marci aici.

In cazul licentei, titularul marcii isi pastreaza dreptul de proprietate asupra marcii, permitand doar folosirea ei de catre una sau mai multe persoane fizice si/sau juridice.

Acest lucru se realizeaza prin plata unor sume de bani si pesupune incheierea unui contract de licenta. Contractul de licenta poate avea ca obiect numai o marca in vigoare si valabila si poarta asupra produselor sau serviciilor pentru care marca a fost inregistrata.

In cazul vinderii sau cesionarii unei marci, titularul marcii (cedentul) transfera definitiv, total sau partial, drepturile sale asupra marcii unei alte persoane (cesionar), contra unui pret. Transferul drepturilor se poate face si cu titlu gratuit, prin donatie sau testament. Contractul de cesiune poate avea ca obiect numai o marca in vigoare si valabila.

Noi va vom consilia in acest proces de transmitere a drepturilor asupra marcilor, oferindu-va cele mai bune solutii in vederea incheierii acestor contracte.


CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Servicii inregistrare marci

Desfasurandu-ne activitatea la nivel national, European si International si cu o experienta de peste 15 ani in domeniul juridic si al proprietatii intelectuale, va putem ajuta la inregistrarea marcilor, brevetarea inventiilor, precum si la inregistrarea programelor pe calculator.


CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CABINET DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Contacteaza-ne

Am ajutat la inregistrarea a peste 2000 de marci pentru clientii nostri din Romania, Uniunea Europeana si la nivel international.

  Suna Mesaj
  x

  Oferta personalizata

  Lasati-ne un mesaj mai jos, iar noi vom reveni catre dumneavoastra in 24 de ore.

   x

   Te sunam noi!

   Lasati-ne un mesaj mai jos, iar noi vom reveni catre dumneavoastra in 24 de ore.